Uddas dagbok

Uddas dagbok

2017-06-14

Dagbok 2010Posted by Lars-Göran Linde 2017-06-14 22:09:02
Storm o blåst!
de senaste veckorna har det stormat och blåst konstant, nästan så att man tror att det e höststormarna som kommit! En del regn(ca 55mm) har det kommit och det var verkligen välbehövligt, nu e det fart på betet igen!
Stoet e Vilje-Baal kärleksstrejkar ännu, men både Allman-Hugo stoet och Celine Dion är färdig betäckta.
Jag har skickat iväg anmälan på Hector, Cello och Jahve till hingstpremieringen i Vetlanda. Och Kaifa är anmäld till sommarpremieringen i Gånarp, så nu e det snart tid att börja springa.....
Som jag skrev tidigare så är Jenka såld och ska flytta till nya familjen 1a Juli, tanken är att hon ska bli nya mattes dressyrstjärna! Matte har även anmält till sommarpremiering!
Även Hector är tingad och kommer att flytta direkt efter Vetlanda, och han kommer att vara kvar som hingst, och tävlas. det känns faktiskt riktigt bra att ha hittat så bra köpare till hästarna! Jag e ju uppfödare och inte samlare...... Måste ju redan planera för nästa års föl, och det känns hanterbart att ha 7 hästar i vinter istället för 10!!

Fölisarna Linjett och Lady Gaga växer så det knakar, båda e riktigt trevliga att handskas med och dom går fint i grimskaft. Jag tar själv bägge stona i en hand och fölen i andra när de ska flyttas/komma hem. Har ju länge grunnat på namn åt Celine dion´s lilla. Och nu har jag bestämt att det får bli Lady Gaga, en sångerska undan en sångerska!