Uddas dagbok

Uddas dagbok

2017-08-03

Dagbok 2010Posted by Lars-Göran Linde 2017-08-03 18:27:31
Syndafloden....
Sitter vid datorn, och regnet vräker ner och det blixtrar och smäller så in i he...te! Har regnat mkt nu, i slutet av förra veckan så kom det en störtskur, så det "kom in" i tvättstugan i källaren, inget kul alls....
Var dock 2 dagar skapligt, så jag fick målat det mesta på huset och de e bara vindskivor och ett fönster kvar! Har ju varit bra med tre v semester och inte fått gjort det man tänkt..!
Men det har blivit mkt träning av hingstarna, alla tre positiva och härliga med olika attityd och personlighet (heter det föresten personlighet på häst?? el hästighet??) Jahve har en skritt som e helt fantastisk, lite sämre med traven, han e ganska överbyggd och får inte riktigt till schwungen i steget. Cello e ju mer färdig, men han e ju ett år äldre också. Han e otroligt jämn o fin! Den STORE = Bellman e Tonoic ue Enar har varit en trevlig bekantskap att lära känna, på söndag så åker han vidare till Susanne Grönkvist för "slutfinish". Hoppas att mitt förarbete gjort någon nytta!
Kaifa har två småglin (Linjett o Lady Gaga) som hänger henne i haserna konstant och dessutom så äter dom svans OCH lugg, så just nu så liknar hon en åsna.....
Lady G e en riktig "pudding" ska bli spännande att följa henne framöver! Hector har det bra hos Vicki, och utbildningen går som ett rinnande vatten!