Uddas dagbok

Uddas dagbok

2017-08-17

Dagbok 2010Posted by Lars-Göran Linde 2017-08-17 10:25:59
Köttbulle och latmask och en åsna!
Haha det blev allt en kryptisk rubrik, men jag syftar på grabbarna Cello och Jahve!
Cello ser ut som en köttbulle trots att han tränas regelbundet, och betet är reducerat och står inne på natten, den grabben behöver bara se mat. Men frånsett kroppsformen, så e han riktigt trevlig att jobba med, han har klipp i steget och en framåtanda som e fantastisk!
Jahve blir ju då latmasken, om vi syftar på rubriken. Han gör det han ska, men inte mer (för då blir man trött) Han har en helt fantastisk skritt som e så vägvinnande och framåtgripande! Traven e hyfsat bra, när jag springer med han, men i lina el lös så blir det mest en välbalanserad arbetstrav, men utan bra driv! Aja de e ju 3 (hjälp!!) veckor kvar. Nästa vecka så får dom skor på sig. Då får jag nog börja cykla med dom!!
LadyG och Linjett växer så det knakar och dom e så otroligt trevliga bägge två! Far håller Paljett igång i körningen ett par dagar i veckan, och Helena och Linn e här och rider regelbundet! Det e bara Kaifa (Åsnan) som blir försummad känns det som! Kallar henne för Åsnan för hon har två små tjejer i hagen som äter lugg och svans......