Uddas dagbok

Uddas dagbok

2018-03-27

Dagbok 2010Posted by Lars-Göran Linde 2018-03-27 15:16:28

Oj va tiden går.

Vi är inne i påskveckan och snön faller! Ja vintern kom sent och våren kommer ännu senare.

Celine går flera dagar i veckan med sin medryttare, inte kan man tro att Celine snart e 20 år, så full av energi som hon är! Tyvärr så är hon nog inte dräktig då hon smalnat av och verkar intresserad av killar!

Paljett har bara 1,5 vecka kvar nu och e bara ute på lite småturer med vagnen. Cello går från klarhet till klarhet, rids ett par dagar i veckan av en ny stalltjej eller av mamma till andra medryttaren. Har ett par (pappa/dotter) som varit och provridit honom och det verkade väldigt lovande, de skulle fundera ett par dagar....... Cello har även varit med på löshoppningen och jisses vilka positiva kommentarer han fick av domare/tränare H. -Detta e inte möjligt, en fjording ska inte kunna hoppa med sådan teknik, han är exellent mm!!!

Jahve har varit med på tömkörningstillfällena vi haft i ridhuset, och i söndags drog han skaklar för första gången!!

Uddas Hector blev tillsalu pga personliga skäl hos nya matte E, så han har jag köpt tillbaks och sålt till världens bästa Viktoria! Och de e redan på gång ut mot någon enklare tävling! För att Vicki skulle få plats i stallet så fick "the one and only" Temperrament komma till mig!!

Så Uddas Jahve 319 och Temperament 227 är stationerade hos mig. Uddas Hector 309 kommer att åka lite mellan oss, men bokas enl överenskommelse!